23 | 10 | 2018
Te water laten
maandag, 16 februari 2015 20:27

Buiten een slipway beschikken de leden over een kraan om boten of jetski’s te water te laten. Het gebruik hiervan is uitsluitend bestemd voor de leden van de Viersel Waterski Club.
Het is verboden boten te water te laten die niet ingeschreven zijn in de Viersel Waterski Club zonder uitdrukkelijke toestemming van het bestuur.

Voor het te water laten dient steeds het berichtenbord links naast de slipway en/of aanplakbord aan de kraan geraadpleegd te worden. Onverwachte en tijdelijke richtlijnen verstrekt door de Dienst voor de Scheepvaart worden hierin medegedeeld en dienen strikt nageleefd te worden.

Bij het inleggen of uithalen van de boten/jetski’s  is men verplicht voorrang te verlenen aan andere weggebruikers van de openbare weg.

Tussen clubhuis en brug is een ruime parking voorzien voor de boottrailers.
Tijdens weekends en feestdagen is men verplicht de trailer op de parking voor trailers te plaatsen. Op andere dagen is het toegelaten de trailer naast de trekwagen te plaatsen in de nabijheid van de uitgekozen steiger, behoudens op tegenspraak van het Bestuur van Viersel Waterski Club.

 

 

Laatst aangepast op maandag, 23 februari 2015 20:55