23 | 10 | 2018
vernieuwen lidmaatschap 2017
zaterdag, 25 februari 2017 00:00
Inhoudsopgave
vernieuwen lidmaatschap 2017
inschrijvingsformulier
Alle Pagina's

Vernieuwen lidmaatschap 2017

Geachte watersporter, beste clublid,

2016 was weer een speciaal jaar voor onze club. Gezien het uiterst slechte weer in juni was onze Diamond Race geen echt succes. Niettemin hebben nog vele supporters het gure weer getrotseerd om onze racers een riem onder het hart te steken.

Ons clubhuis wordt stilaan verder afgewerkt en wij zijn blij dat meer en meer leden de weg naar het clubhuis terugvinden, ook wanneer er niet kan gevaren worden, gewoon voor een gezellige babbel.

Er staat toch nog heel wat te doen. Wij zoeken bijgevolg nog steeds vrijwilligers voor al deze werken.

Wat de inschrijving voor 2017 betreft : de prijzen blijven hetzelfde als in 2016. In bijlage kunt u de tarieven voor de lidgelden terugvinden.

Zoals in 2016 kunnen jetskiërs zich ook aansluiten bij WSV, zodat ze ook verzekerd zijn voor ongevallen.

Wij zouden het weer op prijs stellen indien je ons op voorhand een mailtje zou sturen met het ingevuld bijgaand inschrijvingsformulier of eventuele wijzigingen. We kunnen dan de nodige formulieren klaarmaken zodat de wachttijden aangenaam korter worden voor iedereen. We zijn dit jaar ook verplicht van het rijksregisternummer te noteren, gelieve dit reeds door te mailen en/of uw paspoort mee te brengen.

Er zijn 2 inschrijvingsdagen voorzien op dewelke je de nodige formulieren kunt komen handtekenen en de clubbijdrage kunt betalen. Buiten deze inschrijvingsdagen zal er enkel nog kunnen ingeschreven worden op afspraak en met een administratieve kost van 10 €.

Op politiebevel dienen wij te vermelden dat de terreinen van VWSC geen "camping" zijn. Dit betekent dat de campers maximum 3 volledige dagen per week mogen blijven staan. Dus vrijdag, zaterdag en zondag zijn geen probleem. Wij zullen opnieuw trachten een regeling te bekomen voor de 3 weken tijd ens het bouwverlof.

Op zondag 26 maart tijdens de inschrijving organiseren wij vooraf een brunch van 11h00 tot 13h00. Inschrijvingsformulier brunch in bijlage

De inschrijvingen zijn voorzien op volgende data:

Zondag 12 maart 2017 van 13h00 tot 19h00
Zondag 26 maart 2017 van 13h00 tot 19h00

Je kan eventuele wijzigingen doorsturen naar

E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Op 12 maart 2017 wijzigen de sloten.

Opmerking: alle piloten dienen in het bezit te zijn van een geldig vaarbewijs.

Er zal eveneens getracht worden VIGNETTEN voor het kanaal beschikbaar te hebben op de inschrijvingsdagen.

Sportieve groeten,   
Leysen Jules , Voorzitter V.W.S.C.vzwLaatst aangepast op maandag, 06 maart 2017 13:21